16. 5. 2024 | Plný úväzok | Bratislava | MEDUSA | SI TO TY?\n - sleduješ nové trendy v gastronómii a máš prehľad v receptúrach\n - máš už dosť varenia rovnakých jedál, stereotypov, ktoré ťa už nudia - práve naopak, si kuchár, ktorý má rád výzvy, rád sa učí nové veci, a je podporou pre kuchyňu, ktorej ruch miluje\n - obľubuješ varenie jednoduchej
Sledujte neskôr16. 5. 2024 | Plný úväzok | Bratislava | MEDUSA | Budeš pracovať v inšpiratívnej atmosfére nedávno obnovených priestorov, jednej z najvýznamnejších priemyselných pamiatok zo začiatku 20. storočia v Bratislave, v budove Pradiareň 1900\n ČO JE PRE NÁS DÔLEŽITÉ?\n - keďže ani my nie sme začiatočníci, skúsenosť na pozícii kuchára po dobu aspoň 2-3 rokov je nutná\n
Sledujte neskôr16. 5. 2024 | Plný úväzok | Bratislava | MEDUSA | V rámci celej spoločnosti\n - ponúkame rôzne príspevky- ošatné, obuv, …\n - pravidelné teambuildingové aktivity\n - zľavy na služby Dental Brothers\n ČO JE PRE NÁS DÔLEŽITÉ?\n - nemusíš byť vyučený v odbore, stačia ti skúsenosti na pozícii raňajkového kuchára/pizzéra po dobu cca 2-3 rokov\n
Sledujte neskôr16. 5. 2024 | Plný úväzok | Bratislava | MEDUSA | Letnej sezóny vo výške 350 € až 450 €\n - spolupráca s ostrieľanými gastronomickými profesionálmi, ktorí ti s radosťou pomôžu a odovzdajú svoje skúsenosti\n \n ČO JE PRE NÁS DÔLEŽITÉ? \n - nemusíš byť vyučený v odbore, stačia ti skúsenosti na pozícii kuchára po dobu cca 2-3 rokov\n - bez problémov
Sledujte neskôr16. 5. 2024 | Plný úväzok | Bratislava | MEDUSA | Ani my nie sme začiatočníci, skúsenosť na pozícii kuchár je nutná\n - vítame tvoje nápady a podporíme ambície profesionálneho, ako aj kariérneho rastu\n - výroba dezertov ti nie je cudzia, no nie je to podmienkou\n Výhody Employee perks, benefits - Enjoy flexible working hours, hybrid work options, and extra days off
Sledujte neskôrNenechajte si už ujsť žiadnu prácu!
Získajte denne nové príspevky e-mailom na Kuchár v Bratislava.